Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο αντιδήμαρχος του Καμίνη αρνήθηκε την εθελοντική βοήθεια της ΟΝΝΕΔ!


Την ώρα που η Αθήνα πληγωμένη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από τους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες τους, την ώρα που οι Αθηναίοι θα έπρεπε να είναι ενωμένοι, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, Ανδρέας Βαρελάς αρνείται τη βοήθεια για την ανασυγκρότηση της πόλης!

Πιο συγκεκριμένα, από την ΟΝΝΕΔ προτάθηκε η συμμετοχή 40 εθελοντών, ώστε να συνδράμουν στη προσπάθεια της δημοτικής αρχής, για την αποκατάσταση των ζημιών στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά η απάντηση, που έλαβαν από τον Βαρελά τους εξέπληξε αρνητικά: «Δεν χρειάζεται, τα καταφέρνουμε και μόνοι μας…» ήταν τα λόγια του αντιδημάρχου, ο οποίος (δυστυχώς) σκέφτηκε πολιτικά και όχι ως Αθηναίος.

Και το ερωτώ: Έχουν το δικαίωμα, κ. Καμίνη οι συνεργάτες σας να λειτουργούν με τόσο στενόμυαλη λογική, τη στιγμή που η Αθήνα τους χρειάζεται όλους; Μήπως, πρέπει να τους εξηγήσετε ότι οι στιγμές δεν προσφέρονται για επίδειξη δήθεν πολιτικής πυγμής και να σκεφτούν αποκλειστικά πως η πόλη θα γιατρέψει τις πληγές της;


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_9445.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου