Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Οι δύο αντιμνημονιακές Βουλευτίνες πρώτες στην Α' Αθήνας δείχνει νέα δημοσκόπηση!


Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου, οι δυο αντιμνημονιακές Βουλευτίνες της Α΄ Αθηνών φλερτάρουν με την κορυφή.
Πιο συγκεκριμένα…
Πρώτη έρχεται η γοητευτική δικηγόρος Ελίζα Βόζεμπεργκ και με μικρή διαφορά, ακολουθεί στη δεύτερη θέση η ομορφότερη ίσως μητέρα Βουλευτίνα Έλενα Κουντουρά.
Πρωτόγνωρο το φαινόμενο για τα εκλογικά χρονικά τόσο της (πρώην) ΝΔ όσο και του ευρύτερου πολιτικού συστήματος. Βέβαια, γίνεται το παν για να κρατηθούν στο σκοτάδι οι εν λόγω μετρήσεις, αλλά όπως πάντα στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια!
Τρίτος ακολουθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπερψήφισε το νέο Μνημόνιο με βαριά καρδιά και ύστερα από αφόρητες πιέσεις!
Τέταρτος και καταϊδρωμένος έρχεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος νιώθε όλο και πιο πολύ την απειλή της μη επανεκλογής του.
Αλλάζουν τα πάντα στην Ελλάδα και μαζί και το πολιτικό σκηνικό!
Καθώς μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο, η οποία θα είναι αρκετά σύντομη, θα σας κρατούμε ενήμερους για όλες τις πολιτικές εξελίξεις και το παρασκήνιο που διαδραματίζεται, καθώς η μάχη του σταυρού πλέον έχει μετατραπεί σε μάχη ζωής ή θανάτου-πολιτικής επιβίωσης!

http://www.prionokordela.gr/politikh/dio-antimnimoniakes-vouleytines-flertaroyn-me-tin-korif/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου