Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καστανίδης – Κατσέλη δεν θα ψηφίσουν! Η Κατσέλη απέδειξε πως η απειλή για δραχμή δεν υφίσταται!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Καστανίδης και Κατσέλη δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση συμπληρώνοντας έτσι ένα μακρύ κατάλογο από διαφωνούντες που στην πλειοψηφία τους είναι από το παπανδρεϊκό μπλοκ. Κάποιοι ήθελαν να κρυφτούν αλλά δεν τα κατάφεραν, οι διαφοροποιήσεις ξεπερνούν τις 15 στο ΠΑΣΟΚ και μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις. 

Ειδικότερα η κα Κατσέλη περιέγραψε το Μνημόνιο  ως την καταστροφή της χώρας. Λέγονατς ότι υπάρχει διαπραγματευτική εναλλακτική η πρώυν Υπουργός υποστήριξε ότι αυτά που έχουν συμπεριληφθεί σε αυτό το Μνημόνιο μας οδηγούν στην ύφεση και γι' αυτό δεν θα μπορέσει αύριο να τα ψηφίσει.

"Η ύφεση που θα προκαλέσει αυτό το Μνημόνιο είναι που θα μας οδηγήσει σε άτακτη χρεοκοπία. Τα μέτρα είναι αδιέξοδα!" είπε. Η κα Κατσέλη απάντησε και σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ προσκομίζοντας έγγραφα της Ε.Ε με την οποία δεν υπάρχει πρόβλεψη για αποβολή από την Ευρωζώνη αλλά μόνο για οικειοθελή αποχώρηση, ενώ πρόσθεσε ότι οι πρωτογενείς πόροι της Ελλάδας αρκούν για να καλύψουν μισθούς και συντάξεις!


parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου