Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η πρώτη έκρηξη θα έρθει από...το ίδιο το ΠΑΣΟΚ με τις αρλούμπες που τους λέει ο ΓΑΠ!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ με το Γιώργο Παπανδρέου να βρίσκεται στο βήμα και να υπογραμμίζει προς τους βουλευτές του την πατριωτική στάση που πρέπει να κρατήσουν και να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία. Ο Γιώργος Παπανδρέου σε δραματικούς τόνους μιλάει για απεξάρτηση από τις αδυναμίες τόσο του πολιτικού κόσμου όσο και του κατεστημένου της χώρας.

Στα μέλη της Κ.Ο. επικρατεί έντονος προβληματισμός καθώς κάποιοι περιμένουν να τεθεί κομματική πειθαρχία από τον Γιώργο Παπανδρέου, κάποιοι ετοιμάζονται να διαφοροποιηθούν αμέσως μετά την ομιλία του ενώ πολλοί πιστεύουν ότι ότι ίσως να είναι η τελευταία συνεδρίαση της με επικεφαλής τον κ. Παπανδρέου. Το κλίμα πάντως είναι εκρηκτικό και η προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να δικαιολογήσει την πορεία της χώρας μέχρι σήμερα εντείνει περισσότερο τις αντιδράσεις.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου