Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πτώση της ΝΔ, εντυπωσιακή "πρώτη" για το νέο αντιμνημονιακό κόμμα Καμμένου!



Η πολιτική τάξη βυθίζεται σε κινούμενη άμμο, χωρίς αυτή την ώρα τουλάχιστον να διαμορφώνεται πειστικό κυβερνητικό σχήμα που θα μας βγάλει από τέλμα. Αυτό καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για την εφημερίδα το ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακο που κυκλοφορεί σήμερα. Ειδικότερα αναφέρεται ότι δεν υπάρχει κόμμα που να μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει το πρώτο κόμμα.


Η έρευνα καταγράφει την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, με τα σημερινά δεδομένα, αλλά και την ανάγκη ύπαρξης νέου σχηματισμού, ικανού να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Χαμηλές προσδοκίες καταγράφονται και για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, που εμφανίζεται ιδιαίτερα ευνοημένο από το πολιτικό αδιέξοδο.

Για πρώτη φορά ωστόσο σε δημοσκόπηση εμφανίζεται και το ενδεχόμενο για νέο κόμμα στο χώρο της δεξιάς από τον Π. Καμμένο. Τα στοιχεία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ένα απρόσμενα εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 35% συγκεντρώνει ο Π. Καμμένος και μάλιστα μέσα από τους κόλπους της δεξιάς εάν επιχειρήσει να δημιουργήσει νέο κόμμα!

Πέραν της προθέσεως ψήφου, η δημοσκόπηση αποτυπώνει και τις τάσεις που επικρατούν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για το διάδοχο του Γιώργου Παπανδρέου, με τον Βενιζέλο να έχει το προβάδισμα και να συγκεντρώνει το 43% των ερωτηθέντων.



parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου