Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τρόμαξε από τον Καμμένο κι έριξε λευκή πετσέτα ο Σαμαράς;



Τρόμαξε ο Σαμαράς και το επιτελείο του απο τον Πάνο Καμμένο και τις κινήσεις του και άρχιε να τρέχει και να μην φτάνει ...Στελέχη τρέχουν απο το πρωί ελάτε όλοι πίσω ζητούν απο τους διαγραφέντες βουλευτές ...τόσο κράτησε το γινάτι του Σαμαρά ; Ούτε τρεις ημέρες το πείσμα του Γκιαούρη που λένε και οι Κουμπάροι μας οι ... Τούρκοι

Συνεδριάζει το απόγευμα η εκτελεστική γραμματεία της Ν.Δ. με σκοπό να εξεταστούν όλες οι εκκρεμότητες για την ψήφιση του εφαρμοστικού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαμαράς θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο (άρα και την πόρτα της ΝΔ) μετά την ψηφοφορία να επανεξετάσουν τη στάση των «21» διαγραφέντων του κόμματος, ανάλογα με το τι θα ψηφίσουν.
Ο σκοπός πάντως της συνεδρίασης είναι να μην υπάρξουν άλλες διαρροές καθώς τα μέτρα που θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές είναι οδυνηρά για τον ελληνικό λαό.
Αν ο Σαμαράς ανοίξει την πόρτα της Ν.Δ. ίσως εκτός από επιστροφές να έχει και νέες απώλειες.


Πηγή:anti-ntp.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου