Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Καυστικότατος ο Γ. Μανώλης: «Συνεχίστε, κ. Σαμαρά χέρι-χέρι με Βενιζέλο-Παπανδρέου!»


Γ. Μανώλης: «Συνεχίστε, κ. Σαμαρά χέρι-χέρι με Βενιζέλο-Παπανδρέου»

Απευθυνόμενος απευθείας στον κ. Σαμαρά, ο κ. Μανώλης τονίζει ότι «απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο Πρόεδρος , μετά από υπόδειξη του Άρη, ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε , δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν».
Στα πλαίσια αυτά, ο κ. Μανώλης κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι την ώρα που τα στελέχη του κόμματος παραμένουν στο δρόμο που χάραξε, ο ίδιος επέλεξε «να αλλάξει δρόμο κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας». Μάλιστα, ο παραιτηθείς Γραμματέας συνδικαλιστικών φορέων καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να συνεχίσει χωρίς τα στελέχη του, αλλά «χέρι-χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου».
Αναλυτικά, ο κ. Μανώλης δήλωσε τα εξής:
«Απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο Πρόεδρος , μετά από υπόδειξη του Άρη, ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε , δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο που ο Πρόεδρος χάραξε και ακολουθούμε δύο χρόνια. Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας και απειλώντας τα στελέχη ότι αν δεν γίνουν δηλωσίες υπέρ του Μνημονίου δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε δεν έχετε πια καμία διαφορά».

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/114227/g-manolis-synehiste--k-samara-heri-heri-me-venizelo-papandreoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου