Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτο: Η πτώχευση της Ελλάδας είναι δυνατή από αύριο!


Σε δραματική κατάσταση έχουν βρεθεί τις τελευταίες ώρες τα γεγονότα γύρω από την Ελλάδα. Η ομάδα κατόχων ελληνικών κρατικών ομολόγων απαίτησε σήμερα από τη Διεθνή Ένωση Ανταλλαγών και Παραγώγων (International Swaps and Derivatives Association, ISDA) να εκδώσει πόρισμα για το καθεστώς αυτών των κινητών αξιών.

Η απόφαση της ISDA πρέπει να εκδοθεί όχι αργότερα από τις 17.00 GMT (ώρα Γκρίνουιτς) την Τετάρτη. Δεν αποκλείεται ότι αύριο η Ελλάδα μπορεί ήδη να κηρυχτεί ευρισκόμενη σε κατάσταση χρεοκοπίας (αθέτησης υποχρεώσεων). Σε τέτοια περίπτωση η κατάσταση στις παγκόσμιες αγορές μπορεί να προσλάβει ανεξέλεγκτο χαρακτήρα, γιατί κανείς δεν ξέρει ακριβώς, ποιοι είναι οι κάτοχοι των ελληνικών ομολόγων και πόσα κατέχουν.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου