Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ να διαβαστεί από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες! Έχουμε πόλεμο για να σώσουμε τα σπίτια μας πλέον!


http://www.daypress.gr/UserFiles/image/EPIKAIROTHTA/karampina3.jpg
Πρέπει να διαβαστεί από όλους τους Έλληνες:

Σχέδιο νόμου (νέα δανειακή Σύμβαση) - ΠΟΛΥ σοβαρό και επείγον (για άμεση δράση)!!! 


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ "σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο" σημαίνει: Είμαι δανειστής, μ'αρέσει το σπίτι σου (διότι είναι παραθαλάσσιο κ.τ.λ.), στο παίρνω  επειδή το Κράτος σου μου χρωστάει κι εσύ βρες τα με το Κράτος σου!
  
Διαβάστε πρώτα -αν δεν το έχετε ήδη κάνει - τι περιλαμβάνει χοντρικά η δανειακή σύμβαση (Ν.1) και τι θα σημάνει αυτό για όλους μας. Θα παγώσει το αίμα σας!!! Μετά, αν συμφωνείτε φυσικά, στείλτε την "Ανοικτή επιστολή προς Έλληνες βουλευτές (Ν.2). Κατόπιν,αν συμφωνείτε, υπογράψτε (στο Ν.3) και διαδώστε όπου και όπως μπορείτε αυτό το μήνυμα. Πρόκειται για το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας!

  

1.Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)   

http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/sxedio-nomou 


2.Ανοικτή επιστολή προς ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2677619

Αυτή τη φορά δεν θα μας πουν ότι δεν ήξεραν!

  
Τα στοιχεία τους θα τα βρείτε εδώ: 
  
http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Ana-Koinovouleftiki-Omada/ 

  
3.Συλλογή  υπογραφών ενάντια στη Δανειακή Σύμβαση

http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/2011-12-29-21-43-05


Μην υπογράψετε μόνο, θα είναι μισή δουλειά! Προωθήστε το και διαδώστε το παντού! Έχουμε πόλεμο, δεν είναι σχήμα λόγου! Πολεμούμε πλέον να σώσουμε τα σπίτια μας πέρα από τη δημόσια περιουσία! Πρέπει κάθε βουλευτής να μάθει πως αν τυχόν υπογράψει τη νέα δανειακή με το βρετανικό δίκαιο θα αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή, δεν θα τολμά να ξαναβγεί στο δρόμο και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να επανεκλεγεί (αυτό τους φοβίζει...)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου