Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμας έστειλε μηνύματα


Ο Σταύρος Δήμας είναι «παλιά καραβάνα» της πολιτικής, για να γνωρίζει ότι κάθε εποχή έχει τις ιδιαιτερότητες και τις προτεραιότητές της. Ειδικά μια εποχή σαν τη σημερινή, βαθιάς κρίσης, που λειτουργεί διαβρωτικά για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, έστω κι αν εκκινεί από την οικονομία.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατέλαβε τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μια επιλογή με έντονους πολιτικούς συμβολισμούς για την Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, ήταν εκείνος ο οποίος «στρίμωξε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο, και ουσιαστικά «επανέφερε στην τάξη» τον αντιπρόεδρο και Υπουργό Οικονομικών, αναφορικά με την προσπάθεια εξωραϊσμού της διετίας που προηγήθηκε, με την προβολή δήθεν «επιτευγμάτων» της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Με συνέντευξή του στη σημερινή «Real News», ο Σταύρος Δήμας στέλνει πολλαπλά και ξεκάθαρα μηνύματα. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρέκκλισης από τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για εκλογές τον Φεβρουάριο, ή λίγο αργότερα, ενώ διατυπώνει την πρόβλεψη ότι η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας θα αποτυπωθεί στην κάλπη ως η ετυμηγορία των Ελλήνων πολιτών, αναφορικά με το μέλλον τους.
«Όσο θα πλησιάζουμε στον χρόνο των εκλογών, θα ενισχύεται το ρεύμα ανάδειξης αυτοδύναμης κυβέρνησης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα επιδιώξει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Στη μάχη που δίνουμε για τη χώρα, κανείς δεν περισσεύει», σχολίασε με νόημα ο Σταύρος Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου