Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο χορός των σκανδάλων καλά κρατεί για ΠΑΣΟΚ και Διαμαντοπούλου...Νέο σκάνδαλο με εμπλεκόμενο και σε προηγούμενο!!!

Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν. Είπα να ξεχάσω τα του Ινστιτούτου Νεολαίας και της Άννας Διαμαντοπούλου και έρχεται και πάλι η Διαύγεια να με...αρρωστήσει.

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της Διαύγειας, η Άννα Διαμαντοπούλου προσέλαβε στις 21 Νοεμβρίου του 2011 5 ειδικούς επιστήμονες στο Πολιτικό της Γραφείο στο Υπ.Παιδείας και ο ένας από αυτός είναι ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Νεολαίας Μιχάλης Γεωργακας!

Μπορείτε να βρείτε το σχετικό έγγραφο εδώ: http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/456%CE%969-%CE%99%CE%A74

Φαντάζομαι ότι η κ.Διαμαντοπούλου ζήτησε από τον κ.Γεωργακά να δουλέψουν μαζί στο πολιτικό της γραφείο για να του εξηγήσει πόσο λάθος ήταν η απόπειρα πρόσληψης 150 συμβασιούχων (από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ όλοι τους!) εκτός ΑΣΕΠ στο Ινστιτούτο Νεολαίας!

Εξάλλου, η πρόσληψη 5 ειδικών επιστημόνων σε ένα πολιτικό γραφείο σε καιρούς κρίσης καταπολεμά και την ανεργία. Ποιος νοιάζεται για τις δημόσιες δαπάνες...

Αίσχος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου