Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Λούκα Κατσέλη + 37 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εναντίον...ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλου-Χρυσοχοϊδη!

Σε μια περίεργη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ, όταν οι δελφινομαχίες είναι στο... φουλ, η Λούκα Κατσέλη έδειξε την δύναμή της, βάζοντας στο στόχαστρο της τους Βενιζέλο και Χρυσοχοϊδη, έχοντας δίπλα της 37 βουλευτές!

Ειδικότερα, η πρώην υπουργός κατέθεσε ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας μαζί με 37 ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις υπερτιμολογήσεις και την αποφυγή φορολόγησης εξαιτίας ελλιπών διαδικασιών ελέγχου των ενδοομιλικών συναλλαγών επιχειρήσεων από τα συναρμόδια Υπουργεία.

Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση, ύστερα από την δημοσιοποίηση σχετικών στοιχείων για υψηλά περιθώρια κέρδους που απολαμβάνουν γνωστοί επιχειρηματικοί όμιλοι με δεσπόζουσα θέση στον κλάδο τους, πολλές επιχειρήσεις φέρεται να προβαίνουν σε στρατηγικές υπερτιμολόγησης των αγαθών που προσφέρουν στην αγορά, μέσω της διακίνησης των προϊόντων τους εντός των ομίλων τους, κατορθώνοντας έτσι να μειώνουν τη συνολική φορολογική τους επιβάρυνση και να αυξάνουν δυσανάλογα τις τιμές πώλησης των προϊόντων τους....


apospasma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου