Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ορκομωσία νέου δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Γ.Χριστόπουλου


Την Παρασκευή 31/12/2010 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, αλλά και πλήθος ιερέων, καθώς και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αμαλία Τόκα , η Σύμβουλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου κ. Δήμητρα Πυργαντή και οι εκλεγέντες με το συνδυασμό της Λαικής Συσπείρωσης ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο.










Μετά το πέρας της σύντομης θρησκευτικής τελετής ο τέως δήμαρχος Ραφήνας Α.Κεχαγιόγλου ανέβηκε στο βήμα για να εκφωνήσει ένα μικρό χαιρετισμό (συνάμα και αποχαιρετισμό) στους παρεβρισκόμενους πολίτες της Ραφήνας.
Φανέρα επηρεσμένος από το πρωτόγνωρο για αυτόν συναίσθημα, που του προκαλούσε η παράδοση της δημαρχίας, προσπάθησε να εκφωνήσει ένα σύντομο απολογισμό της 16χρονης θητείας του. Τα ατοπήματα δεν έλειψαν από το λόγο του. Αναφέρθηκε σε γεγονότα τα οποία ο ίδιος έκρινε υποκειμενικά, έργα που σαφώς δεν ήταν αποκλειστικά δικές του επιτυχίες, έκανε την αμηχανία του πασιφανή σε οποιονδήποτε γνώστη των τεκταινομένων του δήμου. 
Παρ'όλα αυτά, στάθηκε αρκετά αξιοπρεπής αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των θέσεων και της δυναμικής του αντιπάλου του Γ.Χριστόπουλου, ενώ έδωσε και μια "νουθεσία" για το κοντινό μέλλον του νέου δήμου.


Στο βήμα τον διαδέχτηκε ο νέος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γ.Χριστόπουλος ο οποίος, αφού τόνισε για ακόμη μία φορά ότι θα λειτουργήσει ως δήμαρχος για όλους τους πολίτες του με ισονομία και ενδιαφέρον για τον καθέναν τους χωρίς εξαιρέσεις, οριοθέτησε τους βραχυπρόθεσμους στόχους της δημαρχίας του και το πώς θα πορευτεί προς αυτούς. 
Δεσμεύτηκε για τον άμεσο οικονομικό έλεγχο της δημαρχίας, ώστε να γνωρίζει άριστα και να μην υπάρχουν δικαιολογίες για τυχόν αποκλίσεις από τον προγραμματισμό που θα κάνει ευθύς μετά το πρώτο αυτό βήμα. Το ζεστό χειροκρότημα και οι επευφημίες που εισέπραξε έδωσαν το στίγμα της θερμής στήριξης που θα έχει από τους πολίτες του τόπου μας.


















Παρόντες στην τελετή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας της περιφέρειας Γ.Βλάχος, Ν.Καντερές, Θ.Μπούρας, καθώς και ο πολιτευτής Απ.Σταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου