Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Παραδοχές που σοκάρουν από τον Ανδρέα Λοβέρδο για Παπανδρέου και τις πολιτικές δημαγωγίας του ΠΑΣΟΚ!


Στην καθ'όλα τολμηρή αυτοκριτική ότι το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση κατέφυγε και σε δημαγωγία ή ακόμη και λαϊκισμό, που μάλιστα "επέδρασαν αρνητικά στους πρώτους μήνες της δικής μας διακυβέρνησης", προβαίνει σήμερα ο υπουργός Υγείας Α.Λοβέρδος.
Ευθαρσώς μάλιστα "φωτογραφίζει" τους υπουργούς που σχετίζονται με την ανάπτυξη, μη διστάζοντας να υπογραμμίσει ότι "χάθηκε χρόνος", ενώ θεωρεί ότι κάποιοι συνάδελφοί του εξακολουθούν να διακατέχονται από ενοχικά σύνδρομα και ότι "δε λένε την πλήρη αλήθεια στους πολίτες"!
Στην εφ'όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή ο κ.Λοβέρδος παραδέχεται επίσης ότι οι ρίζες της σημερινής κρίσης βρίσκονται στη δεκαετία του ΄80, στον τρόπο διακυβέρνησης του Α.Παπανδρέου, θεωρεί "αυτοκτονία" για τη χώρα το σενάριο ο Γ.Παπανδρέου να προκυρήξει πρόωρες εκλογές την άνοιξη, ενώ επαναλαμβάνει πως αν οι στόχοι που έχει θέσει στο υπουργείο του μέχρι τα τέλη Μαρτίου δεν ικανοποιηθούν, θα δώσει την ευχή του να το πράξει ο διάδοχός του.
Τέλος, αφήνει την παρατεινόμενη κινητοποίηση των φαρμακοποιών στην "κρίση των πολιτών".

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" (30 Ιανουαρίου 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου