Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Μέγα σκάνδαλο: Ο Φράγκος, η Φράγκου, τα φράγκα και η κρατική διαπλοκή!

Φαίνεται ότι οι διωγμοί των Bloggers που τα έβαλαν με την εκπομπή της κόρης του στρατηγού ήταν ένα μελετημένο προπέτασμα για να μην βγει στην φόρα το τεράστιο σκάνδαλο που εξυφαίνεται πίσω από την παραγωγή της εκπομπής με χορό χρήματος σε τσέπες υμετέρων!

Το εξόφθαλμο γλύψιμο της κυβέρνησης έχει πλέον εξήγηση: 


Την παραγωγή της εκπομπής έχει αναλάβει ο γνωστός νεοταξίτης Παπαθεοδώρου, (κλικ εδώ κι εδώ) διορισμένος στην ΕΡΤ (κλικ εδώ), απεσπασμένος στην ΕΡΑ Ιωαννίνων και μέχρι πρότινος στο γραφείο του δήμου Άρτας!


Αυτός λοιπόν ο τύπος, ενώ είναι ήδη διορισμένος, έφτιαξε εταιρεία μέσω της οποίας εισηγήθηκε και πήρε την εκπομπή ως "εξωτερική παραγωγή"! Με ποιούς έκανε την εταιρεία; Με τον αδερφό του (σκηνοθέτης) και τη γυναίκα του! Υπάρχει εμπλοκή του Γερουλάνου; Ήδη διορισμένος να παίρνει εκπομπές με εταιρεία!

Το γελοίο της υπόθεσης; Πώς λέγεται η εκπομπή;


Έχει ίδιο τίτλο με την ταινία που έκανε ο αδερφός Παπαθεοδώρου πριν από αρκετό καιρό, εννοείται πριν καν παρουσιάσουν την "ιδέα" στο Γερουλάνο...ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν! (κλικ εδώ)

Έχουν σχέση οι διώξεις με την υπόθεση;
Στρατηγέ τι γνωρίζετε για αυτή την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η θυγατήρ σας;
Κύριε Χυτήρη, εσείς με τα αριστερά εύσημα κατά της οικογενειοκρατίας, τι έχετε να πείτε;

Θα επέμβει εισαγγελέας; Ή ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Αν και υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τη νομιμότητα...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου