Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κορυφαία ελληνική ομάδα για το 2010 ο Αρης!


Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με τις ελληνικές ομάδες κατέκτησε ο Αρης, από τη διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου (IFFHS) -που λειτουργεί από την αιγίδα της FIFA- για το 2010.
Συγκεκριμένα, ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στην 60ή θέση με 148,5 πόντους, αναδείχθηκε κορυφαία ελληνική ομάδα για τη χρονιά που μας πέρασε. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 146,5 στην 64η και αρκετά πιο πίσω ο Παναθηναϊκός με 136 στην 84η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αξιολόγηση γίνεται βάσει των αποτελεσμάτων των ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως 31 Δεκεμβρίου 2010. Οπερ σημαίνει πως η διάκριση του Αρη οφείλεται κυρίως στην εκπληκτική πορεία του στους ομίλους του Europa League.
Στην κορυφή της λίστας με 300 πόντους βρίσκεται η Ίντερ, στη δεύτερη θέση η Μπάγερν Μονάχου με 268 και στην τρίτη η Μπαρτσελόνα με 266. 

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/304997.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου