Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Οι Γερμανοί μας ρουφούν το αίμα και ο Παπούλιας τους...ταϊζει!


Στη Γερμανία για διακοπές ο Παπούλιας
Στη Γερμανία βρίσκεται από την Κυριακή ο Παπούλιας για να περάσει με την οικογένεια του τις ημέρες των εορτών. Τα πράγματα μπορεί στην Ελλάδα να μην πηγαίνουν καθόλου καλά, αλλά οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν για τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα.


Μάλιστα δεν τον πτοεί το γεγονός ότι σύμφωνα με πολλούς αναλυτές αλλά και τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ Στρός Καν, οι Γερμανοί καταδίκασαν την Ελλάδα στην τραγωδία που ζει, δανείζοντας την με πολύ υψηλά επιτόκια! Εκτός αυτού, σε μια εποχή που δοκιμάζεται ο Ελληνικός λαός και μεγάλο του τμήμα αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ο Ανώτατος Άρχων διαλέγει χώρα του Εξωτερικού για τις διακοπές του!



http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου