Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ...Την είπαν καλτσοδέτα και ζητά την παραπομπή τους στο πειθαρχικό η Εύα Καϊλή!

Η Εύα Καϊλή ζητεί να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ ο Σωκράτης Ξυνίδης (την είχε αποκαλέσει καλτσοδέτα) και οι κύριοι Καστανίδης και Κουτμερίδης.



















Αρχές Νοεμβρίου και η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ "βράζει" για ακόμα μια φορά. Ακόμα προσπαθούν όλοι να συνέλθουν από το Δημοψήφισμα. Ήδη η Εύα Καϊλή είχε ταχθεί κατά του δημοψηφίσματος και είχε πει ότι δεν πρόκεται να δώσει ψήφο εμπιστοσυνης. Λίγο μετά την ομιλία Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Κ.Ο η Ευα Καϊλή έχει σηκωθεί όρθια και φωνάζει γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης ακούγεται να λέει: "Σιγά την καλτσοδέτα!". Aυτά στις 4 Νοεμβρίου.

Το ίδιος βράδυ ο Χάρης Καστανίδης δηλώνει για την Εύα Καϊλή: "Μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το… κάδρο της πολιτικής."

Στις 5 Νοεμβρίου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης δίνει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, και δηλώνει μεταξύ άλλων για την Εύα Καϊλή : "Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική". 

Έτσι, τώρα, η Εύα Καϊλή ζήτησε να σταλούν στο πειθαρχικό του κόμματος οι βουλευτές Καστανίδης, Ξυνίδης και Κουτμερίδης καθώς όπως δήλωσε η βουλευτής δέχθηκε προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια από τους τρείς βουλευτές!



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109732&catid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου