Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Tαλαμπανί και Ταάντιτς οι μόνοι σοσιαλιστές ηγέτες που στηρίζουν τον ΓΑΠ! Παίρνουν άλλωστε τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές...



Ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΓΑΠ, υποτίθεται, είναι η μεγάλη …αξιοπιστία του στο εξωτερικό, η εκτίμηση που του έχουν οι ξένοι ηγέτες κτλ,  κτλ. Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια του, επίσης, υποτίθεται ότι ακριβώς σε αυτό το σημείο είναι που υπερέχει απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο τόσο μελάνι και (πληρωμένη) χολή έχυσαν τα πράσινα pay roll  την περασμένη εβδομάδα για να μας πείσουν ότι  τα πήγε χάλια με τους Ευρωπαίους.

Όποιος θέλει λοιπόν να διαπιστώσει το …κύρος του ΓΑΠ στο εξωτερικό και την εκτίμηση που του έχουν, ας κατηφορίσει σήμερα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου διεξάγεται συνεδρίαση του συμβουλίου της ( κατ’ όνομα) σοσιαλιστικής διεθνούς (υποθέτω ότι θα τρίζουν πολλών τα κοκάλα κάθε φορά που μαζεύονται αυτοί οι τύποι που αυτοαποκαλούνται σοσιαλιστές). Εκεί λοιπόν θα διαπιστώσει ότι στην πρόσκληση του ΓΑΠ προς τους ευρωπαίους ηγέτες των σοσιαλιστών ΔΕΝ ανταποκρίθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.  Κι ας ήταν ισχυρό το δέλεαρ, καθώς δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από ένα δωρεάν τριήμερο  σε πολυτελές ξενοδοχείο της  Ελλάδας.

Οι μόνοι ηγέτες που ανταποκρίθηκαν και ήρθαν ήταν ο πρόεδρος του Ιράκ Τζαλάλ Ταλαμπανί και της Σερβίας Μπόρις Ταάντιτς. Οι τρεις τους, βέβαια,  είναι πραγματικά πολιτικά συγγενείς  και  στις πατρίδες τους  ακούν περίπου τις ίδιες κατηγορίες, τόσο για τον πατριωτισμό τους, όσο και για τις εξαρτήσεις τους από άλλα κέντρα.

Αλέξανδρος Σγουρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου