Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Υγεία και ομορφιά", μια διημερίδα του δήμου μας με εξαιρετική επιτυχία...Μπράβο δήμαρχε!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα 2ημερίδα, κυρίως για κυρίες, λόγω θέματος που είχε να κάνει με την υγεία & την ομορφιά, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Ραφήνα, με συνδιοργανωτές την εταιρεία CIDESCO INTERNATIONAL και το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Όπως ήταν φυσικό η αίθουσα του ξενοδοχείου Αύρα, όπου η εταιρεία παρείχε δωρεάν συμβουλές ομορφιάς από αισθητικούς, ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ομιλίες από εξειδικευμένους επιστήμονες, πάνω σε θέματα ρεφλεξολογίας με ομιλήτρια την κ. Μαίρη Κακουλίδου, μασάζ (Νεόφυτος Γκίνης & Μαρία Γοραντωνάκη), συμβουλές για το καλοκαίρι (Ηρώ Κορωναίου), οστεοπόρωση (Καραδήμος, Βαρδάκα, Κομισόπουλος, Κωστοπούλου, Τσικούρα).

Μεταξύ των ομιλητών ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Χριστόπουλος, που με την ιδιότητα του γιατρού, ανέπτυξε το θέμα «Ήλιος: Φίλος ή εχθρός;»

Μετά τις ομιλίες οι ακροάτριες επισκέφτηκαν την έκθεση με προϊόντα του διάσημου makeup artist Pascal Firenze και ενημερώθηκαν για τα παράγωγα της μέλισσας και τη χρήση τους στην υγεία και την ομορφιά, όπως και για τη χρήση των αιθέριων ελαίων (αρωματοθεραπεία).

Ο δήμαρχος κ. Χριστόπουλος μετά το τέλος της διοργάνωσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αθρόα συμμετοχή και υποσχέθηκε ότι τέτοιες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να παρουσιάσουν μια
αισιόδοξη νότα ζωής, μέσα στη μιζέρια που μας έχει βυθίσει η οικονομική κρίση, θα βρίσκουν πάντα χώρο ανάπτυξης στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Ανανέωσε δε το ραντεβού με την συνδιοργανώτρια εταιρεία για το Φθινόπωρο με θέμα την οστεοπόρωση, καθώς το ακροατήριο εξέφρασε την επιθυμία περαιτέρω ενημέρωσης για ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες μεσήλικες γυναίκες, σε μικρότερο ποσοστό και άνδρες, υποβιβάζοντας την ποιότητα ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου