Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Προκλητικός ξανά ο τούρκος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαντατζί!

ΦΩΤΟ: Ο Μαντατζί με τον ψευδομουφτή – Άμεση απέλαση και των δύο για την παράνομη και ανθελληνική τους δράση!

Ο προκλητικός βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μαντατζί, σε ομιλία στο μειονοτικό χωριό Σέλερο, απαρνήθηκε το κόμμα του και δήλωσε "Τούρκος" και πιστός στο κατευθυνόμενο από το προξενείο εξτρεμιστικό κόμμα της μειονότητας, διαμαρτυρόμενος μάλιστα σφοδρά γιατί ακόμα δεν τους έχει επιτραπεί να αυτοαποκαλούνται "Τούρκοι": «Οι σύλλογοι μας παραμένουν κλειστοί γιατί έχουν τη λέξη "τουρκικός" στην ονομασία τους».

Προκλητικότατος και θρασύς ο ως άνω πράκτορας τόνισε πως ομιλεί ως βουλευτής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, και απαίτησε να ενισχυθεί το παράνομο κόμμα της μειονότητας, το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας. Χαρακτήρισε μάλιστα ως "μεγάλο πολιτικό λάθος την στήριξη που έδωσε στις περιφερειακές εκλογές στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Άρη Γιαννακίδη τον περιφερειάρχη που εκλέχθηκε με την βοήθεια της κυβέρνησης, γιατί εμείς ιδρύσαμε το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, αλλά δεν έγιναν αρκετά βήματα για να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ την μειονότητα".

Δεν παρέλειψε επίσης και το θέμα της Μουφτείας και των βακουφίων (ισλαμικών ιδρυμάτων φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Θράκη που υφίστανται από την οθωμανική περίοδο και διαθέτουν σημαντική περιουσία, κυρίως σε ακίνητα από κληρονομιές, δωρεές κ.λπ.), ζητώντας επιμόνως να επιλυθεί το πρόβλημα σε αυτή την περιοχή«όπως επιθυμούμε, όπως μας αρμόζει. Γιατί μήπως οι χριστιανοί μας άφησαν τη βακουφική περιουσία; Οι δικοί μας άνθρωποι μας την άφησαν! Εμείς όμως δεν μπορούμε ακόμα να διοικούμε αυτή την περιουσία μας!».

Όπως έχει χιλιοειπωθεί, η άλωση της ελληνικής επικράτειας και της εθνικής μας υπόστασης επιτελείται καθημερινώς από τους καλά οργανωμένους Τούρκους, πολιτικούς και μη, αλλά κυρίως από τους φιλότουρκους και τους προδότες του ελληνικού Κ(υ)νοβουλίου. Διότι τα πολυσυλλεκτικά κόμματα του ΠΑΣΟΚ, του κωλοτουμπο-ΛΑ.ΟΣ. (μη ξεχνάτε τον Ιλχάν Αχμέτ...) και των λοιπών ανθελληνικών πολιτικών σχηματισμών, προκειμένου να αποκομίσουν ψήφους και οικονομική στήριξη, δέχονται σωρηδόν και με πλήρη συνείδηση (όχι βεβαίως ελληνική) στα ψηφοδέλτια τους, ανθέλληνες, «ελληνοποιημένους» αλλοδαπούς και κάθε τυχάρπαστο και επικίνδυνο για τη χώρα μας στοιχείο.

Αρχιπροδότες της Ελλάδος, έσσεται ήμαρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου