Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Έσοδα 391 εκατ. από το ξεπούλημα του 10% του ΟΤΕ στη DT


Στα 391.630.153,62 ευρώ, θα ανέλθει το συνολικό τίμημα που θα καταβάλει η Deutsche Telekom για να αποκτήσει από το Δημόσιο το «πακέτο» του 10% του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, η οποία δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο, αφορά 49.015.038 μετοχές, προς 7,99 ευρώ ανά μετοχή. Με βάση την ίδια απόφαση, η μεταβίβαση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της «Εθνικής Χρηματιστηριακής».

Επίσης, αποφασίστηκε να ανατεθεί στη δικηγορική εταιρεία «Κυριακίδης Γεωργόπουλος & Δανιόλος Ησαΐας» το έργο της παροχής υπηρεσιών νομικού συμβούλου σχετικά με τη συναλλαγή, ενώ στη UBS Limited θα ανατεθεί το έργο της παροχής γνωμάτευσης περί του ευλόγου και δικαίου της τιμής πώλησης των μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου