Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αποκαλύψεις-σοκ για τον Μάκη Ψωμιάδη!



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Μάκη Ψωμιάδη βγήκαν στην επιφάνεια στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας». Η συγκεκριμένη εκπομπή επιχείρησε να ξετυλίξει το κουβάρι του ασύλληπτου Μάκη Ψωμιάδη, του οποίου η δράση φέρεται να ξεκινά από την περίοδο της Χούντας όταν ήταν ακόμα έφηβος. «Το Κουτί της Πανδώρας» ξεκίνησε με ντοκουμέντα και αποκαλύψεις για τον παπά-βασανιστή στα χρόνια της δικτατορίας.


Στη συνέχεια παρουσίασε άλλες υποθέσεις στις οποίες έχει εμπλακεί ο Ψωμιάδης, ενώ προκάλεσε ανατριχίλα ακουστικό υλικό με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Ψωμιάδης απειλεί συνεργάτη του με το όνομα Σταύρος (πρόκειται για γνωστό πρόσωπο που απασχόλησε και πολύ πρόσφατα τη δικαιοσύνη) για το θέμα της πώλησης χρυσού. Το ντοκουμέντο τελειώνεται με την εντολή «γαμ.... τον» και το θύμα να σφαδάζει να φωνάζει «Όχι ρε Μάκη». Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής, πρόκειται για βασανισμό του συγκεκριμένου ατόμου με τους μπράβους του Ψωμιάδη να τον βιάζουν με μπουκάλι!!!


Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου