Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ξανά στο σκαμνί Κεντέρης-Θάνου


Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων θα βρεθούν οι δυο Ολυμπιονίκες, ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος, επτά γιατροί του ΚΑΤ και δύο πολίτες που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος.


Σε πρώτο βαθμό, τον περασμένο Μάιο, όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο, καθώς οι δικαστές δέχθηκαν πως το επίμαχο τροχαίο με την μηχανή που δήλωσαν οι ολυμπιονίκες, ήταν "σκηνοθετημένο" από τον Τζέκο. 


Ο προπονητής έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, οι δύο αθλητές σε 31 μήνες, οι γιατροί του ΚΑΤ σε ποινές από 6 έως 8 μήνες ενώ οι δύο δήθεν αυτόπτες σε 7 και 15 μήνες αντίστοιχα. Για όλους τους κατηγορούμενους ορίστηκε η έφεσή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου