Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Καστελλόριζο: Απέπλευσε το «Αξιοπρέπεια» για τη Γάζα

Απέπλευσε το Σάββατο  στις 8.30 το απόγευμα από το Καστελόριζοτο γαλλικό πλοίο «Αξιοπρέπεια» του 2ου Στολίσκου της Ελευθερίας για τη Γάζα.
Στο πλοίο, που πήρε άδεια απόπλου από το λιμεναρχείο Καστελόριζου με προορισμό τηνΑλεξάνδρεια της Αιγύπτου, επιβαίνουν συνολικά 16 άτομα.
Το «Αξιοπρέπεια» ξεκίνησε από την Κορσική στις 25 Ιουνίου.  Ανάμεσα στους επιβάτες του  συγκαταλέγονται το μέλος του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος κ. Ζακλίν λε Κορέ, ο Γάλλος πρώην ευρωβουλευτής κ. Ζαν Κλοντ Λεφόρ, η γνωστή Ισραηλινή δημοσιογράφος της εφημερίδας «Χάαρετζ» Αμίρα Χάαζ, τηλεοπτικό συνεργείο του «Αλ Τζαζίρα» και εκπρόσωποι της καναδικής, γαλλικής, ελληνικής και σουηδικής αντιπροσωπείας.
Σημειώνεται, ότι το γαλλικό πλοίο δεν μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια, σε αντίθεση με τα άλλα πλοία του Στολίσκου που παραμένουν μπλοκαρισμένα σε ελληνικά λιμάνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου