Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ένα εκατομμύριο υπογραφές για τη σωτηρία της Ελλάδας!

Ένα εκατομμύριο υπογραφές από όλη την Ευρώπη χρειάζονται για να προσπεράσουμε το εμπόδιο της κυβέρνησής μας και να προχωρήσουμε ως λαός απευθείας στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για στάση πληρωμών του επαχθούς χρέους μας!


Του χρέους που μας φόρτωσαν με τα υπέρογκα, παράνομα και τοκογλυφικά επιτόκιά τους και θα βαρύνει για πολλές δεκαετίες τα παιδιά και εγγόνια μας με απώτερο στόχο να κατάσχουν οτιδήποτε κερδοφόρο υπάρχει σε αυτή τη χώρα (συμπεριλαμβανομένων της γης και των σπιτιών μας) για να μας μετατρέψουν στο φθηνό εργατικό δυναμικό της Ευρώπης που δεν θα σηκώσει ποτέ ξανά κεφάλι! Και χωρίς πλουτοπαραγωγικές πηγές που θα τις κατάσχουν αν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση, όντως δε θα σηκώσουμε ποτέ ξανά κεφάλι! 


Μεταβείτε ΟΛΟΙ στον παρακάτω σύνδεσμο και υπογράψτε (ονοματεπώνυμο και e-mail) για τον εθνικό αυτό σκοπό. Στη συνέχεια μεταβιβάστε-μοιραστείτε το και με τους φίλους σας, μια απλή υπογραφή είναι ένα ελάχιστο βήμα προς την επίτευξη της σωτηρίας της πατρίδας μας και θα χρειάζονται πολλές χιλιάδες ακόμη τέτοια βήματα!




Υπογράψτε λοιπόν εδώ και μοιραστείτε το:
http://www.1millionsignatures.eu/?a=form

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου