Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Στη Βουλή υποδέχτηκε τον μυστικό του εντολέα Σόρος ο Jeffrey!


Οι ΗΠΑ θέλουν να σωθεί η Ελλάδα, τόνισε ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, σε ομιλία του, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, την Κυριακή.

Συνάντηση με τον γνωστό επενδυτή Τζορτζ Σόρος, τον οποίο δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ προς το τέλος της συνάντησης παρέστη και ο υπουργός Οικονομικών.

Μετά τη συνάντηση δεν υπήρξαν δηλώσεις ή ανακοινώσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τρία θέματα:
Πρώτον: Την κατάσταση στη διεθνή οικονομία και την ανασκόπηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωζώνη, πολλές χώρες της οποίας έχουν προβλήματα, αλλά και στο σύνολό της αντιμετωπίζει πρόβλημα χρέους.
Δεύτερον: Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία, και τις προσπάθειες που καταβάλει η χώρα, για τις οποίες υπήρξε σαφής αναγνώριση.
Τρίτον: Τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, και ιδιαίτερα στη Βόρειο Αφρική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σόρος αναγνώρισε τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα μας για να αντιμετωπίσει τα δημοσιονομικά της, χωρίς όμως να τεθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

«Η κυβέρνηση Ομπάμα θέλει να σωθεί η Ελλάδα»

Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής, που βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες, μίλησε σε εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, όπου αναφέρθηκε με καλά λόγια για τη χώρας μας, σε αντίθεση με αυτά που είπε για τη Γερμανία.

Μιλώντας προς επιχειρηματίες, πολιτικούς, επενδυτές και διπλωμάτες, τόνισε ότι η Ελλάδα θα σωθεί πάσει θυσία γιατί αυτό θέλουν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ. Μεγάλο πρόβλημα στην Ευρώπη υπάρχει λόγω του ελλείμματος πολιτικής ηγεσίας και έλλειψης θεσμών για την αντιμετώπιση των οικονομικών κρίσεων, υποστήριξε.

Χαρακτηριστικά, τόνισε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να στηρίξουν την Ελλάδα.
«Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα θέλει να σωθεί η Ελλάδα. Η Ευρώπη πρέπει να είναι ενιαία και όχι ένας όμιλος πλούσιων χωρών», είπε ο μεγαλοεπενδυτής.

www.kathimerini.gr




1 σχόλιο:

  1. Εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε παρά να θυμήσουμε ποιοι είναι οι "υπουργοί μας" Σόρος, Ρόντος, Rothchild και τι ρόλο παίζουν:
    http://onnedrafinas-pikermiou.blogspot.com/2011/02/blog-post_25.html
    http://onnedrafinas-pikermiou.blogspot.com/2011/02/rothschild.html
    http://onnedrafinas-pikermiou.blogspot.com/2011/03/soros.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή