Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο ΓΑΠ μας θεωρεί μαλάκ@@...

http://www.sofokleous10.gr/portal2/images/stories/papandreou-giwrgos.jpg«Εμείς βεβαίως θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους και έχω ζητήσει από τους κοινωνικούς εταίρους να μου δώσουν την εγγύηση πως θα πληρώσουνε τους φόρους και θα μειώσουν την εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή - και θα δώσω εντολή να μειωθεί στο μισό η φορολογία. Αυτό περιμένω, γιατί και οι ίδιοι ομολογούν πως αυτό είναι το βασικό πρόβλημα»

Είπε κι άλλα ωραία:

«Έχουμε τα πρώτα δειλά βήματα ανάκαμψης με αύξηση στις εξαγωγές ύψους 30-40% σε σχέση με πέρσι (σε λίγο περισσότερα για την αύξηση των εξαγωγών που δείχνει δήθεν βελτίωση του κλίματος...). Ο ρυθμός μεταβολής του ΑΕΠ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης (εμείς γιατί δεν τα βλέπουμε στα νούμερα;) και η μεταβολή της απασχόλησης προβλέπεται οριακά θετική το 2013 και 2014 (και μέχρι το 2014 πως θα επιβιώσουν οι ταλαίπωροι οι άνεργοι;)». Μέτρα ανακούφισης των καταναλωτών έχουν ληφθεί, με μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, που φθάνουν για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 7-8% (καταναλωτές=μικρομεσαίες επιχειρήσεις). Σε σχέση δε, με τα «λουκέτα στην αγορά», ο κ. Παπανδρέου αντέταξε πως «το 2010 έχουν εγγραφεί στα επιμελητήρια 62000 νέες επιχειρήσεις, ενώ έχουν διαγραφεί 56000 - άρα είναι θετικό το καθαρό αποτέλεσμα (η γνωστή κουτοπονηριά Ρόβλια που εξηγείται εύκολα με το ότι όσοι βάζουν λουκέτο σημαίνει ότι χρωστάνε σε εφορίες ΙΚΑ, ΜΙΚΑ, ΣΥΚΑ και δεν μπορούν να προσκομίσουν στα επιμελητήρια χαρτιά ότι εξόφλησαν άρα δεν διαγράφονται...) και η ανάκαμψη της οικονομίας, είναι πλέον και στα δικά μας χέρια. Είναι το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός. 
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/04/blog-post_4204.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου