Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ανθρωπόμορφο τέρας κρέμασε σκύλο στη Ραφήνα!

Τη Μεγάλη Τετάρτη μια κυρία που έκανε βόλτα σε δασάκι στα όρια Ραφήνας-Λούτσας αντίκρυσε αυτό το τραγικό θέαμα. Αμέσως ειδοποίησε τον υπάλληλο του Δήμου Ραφήνας που είναι υπεύθυνος για το κυνοκομείο, ο οποίος έτρεξε στο σημείο μαζι με την Ασφάλεια Ραφήνας. Απο έρευνες που έγιναν βρέθηκε μεν ο ιδιοκτήτης του σκύλου, αλλα εξαφανίστηκε μόλις ειδε την κινητοποίηση. Την επόμενη μέρα πήγε η Ασφάλεια στη δουλειά του να τον συλλάβει αλλά ήταν άφαντος. Ο υπάλληλος του Δήμου Ραφήνας και η κυρία κατέθεσαν μηνύσεις και αναμένουμε...κάποια στιγμή θα εμφανιστεί!

Ο άτυχος σκύλος ήταν περίπου 8 μηνών. Ο "ιδιοκτήτης" τον ειχε δεμένο συνέχεια και γαύγιζε. Του έκαναν παράπονα οι γείτονες και τον είχε πάει να τον αφήσει κάπου μακριά... αλλά το πλασματάκι δυστυχώς γύρισε σπίτι του με αποτέλεσμα αυτό το φρικτό τέλος. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Ασφάλεια Ραφήνας για την άμεση ανταπόκρισή και για το πραγματικό ενδιαφέρον τους. Όσο για τον ένοχο αυτής της βαρβαρότητας, δε θα μείνει ατιμώρητος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου