Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Προκαλούν τα Σκόπια και με το τραγούδι που στέλνουν στη Eurovision!

Και στη Eurovision έφεραν το θέμα της ονομασίας οι Σκοπιανοί οι οποίοι φέτος εκπροσωπούνται στον μουσικό διαγωνισμό από τον Βλάτκο Ιλιέφσκι ο οποίος τραγουδά "Είμαι Μακεδόνας που πίνει ρακί".


Το θέμα απασχόλησε βουλευτή, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στο υπουργείο Εξωτερικών. Στο τραγούδι ο καλλιτέχνης λέει: "Eίμαι Μακεδόνας που πίνει ρακί ερωτευμένος με μια Ρωσίδα που πίνει βότκα". Ο βουλευτής απέστειλε ερώτηση στον υπ. Εξωτερικών στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Σύμφωνα με εκτεταμένη προβολή από τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου, στο σύνολο των σκοπιανών ΜΜΕ επισημαίνεται ότι το τραγούδι που θα συμμετάσχει το σκοπιανό κρατίδιο στον διαγωνισμό του 2011 της Eurovision στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και αποδίδει κάποιος Βλάτκο Ιλιέφκσι, έχει τον τίτλο Rusinka, δηλαδή Ρωσιδούλα.
Στους στίχους του περιγράφεται ο έρωτας ενός νεαρού Σκοπιανού με μια Ρωσιδούλα όπου κατά τη διάρκεια του ρεφρέν (που επαναλαμβάνεται 2 φορές) δηλώνει με στόμφο ο τραγουδιστής ότι "Είμαι Μακεδόνας, είναι Ρωσιδούλα...θέλω να μάθω τα πάντα για αυτήν!"

Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να επιτραπεί με κανέναν τρόπο από ελληνικής πλευράς, άλλη μια απαράδεκτη σκοπιανή πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας μας".

cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου