Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η Sony επιβεβαίωσε την επίθεση


Η Sony ανακοίνωσε ότι η, θυγατρική της, "Sony Pictures" υπήρξε στόχος νέας κυβερνοεπίθεσης. Η ιαπωνική εταιρία αναφέρει ότι "τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο που έπληξαν κυβερνητικές υπηρεσίες, επιχειρήσεις και ιδιώτες πλήττουν και τη Sony Pictures" και συνεχίζει "μια ομάδα χάκερς με την ονομασία "LulzSec" εισέβαλε σε ιστοσελίδες μας. Επιβεβαιώσαμε την επίθεση και λάβαμε μέτρα ενώ μια ομάδα ειδικών αναλύει τα στοιχεία της επίθεσης. Επίσης ενημερώσαμε και συνεργαζόμαστε με το FBI για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους". 

Οι χάκερς νωρίτερα είχαν ανακοινώσει ότι έκλεψαν ένα εκατομμύριο προσωπικά στοιχεία χρηστών του SonyPictures.com. Tον Απρίλιο, χάκερς είχαν εισβάλλει στο δίκτυο του Sony PlayStation.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου