Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες;



Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκλεισε προκειμένου να παραγραφούν συγκεκριμένα αδικήματα, δήλαδή οι πλαστές ενημερότητες των ομάδων, σύμφωνα με τον Σωτήρη Βοργιά.

Ο πρώην διαιτητής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, επεσήμανε επίσης, πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας ψεύδονται αναφορικά με τις απειλές για τη ζωή τους.

Αρχικά ο Σωτήρης Βοργιάς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "FM100" της Θεσσαλονίκης, είπε: "Αφού δέχονται απειλητικά ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα γιατί δεν ζητούν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους; Δεν πιστεύω τα όσα λένε. Απλώς βρήκαν τρόπο για να παραγράψουν αδικήματα. Η ΕΠΟ έκλεισε για να παραγραφούν οι πλαστογραφημένες ενημερότητες".

Για την αντίδραση της πολιτείας, συμπλήρωσε: "Δυστυχώς ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής γνωρίζει τα πάντα και δεν κάνει απολύτως τίποτε. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ είπε ότι γνωρίζει ποιος παράγοντας έπαιξε 1 εκ. ευρώ στο στοίχημα και κέρδισε 10 εκ. στον αγώνα Ιωαννίνων-Καστοριάς το 2008".

Ενώ τέλος σχολίασε για το θέμα με τα κέρδη από τα στημένα παιχνίδια και το ποιος τα καρπώθηκε: "Tον ξέρω και θα αποκαλυφθεί από το έμβασμα που υπάρχει στην Τράπεζα της Ελλάδος...Για να μην παριστάνουν κάποιοι τους εξυγιαντές. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Καπελέρης, γιατί όταν ήταν στο ΣΔΟΕ και βρήκε τα εκατομμύρια του Μποροβήλου, δεν δέσμευσε τις τραπεζικές του καταθέσεις;¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου