Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στις 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από αίτημα τουλάχιστον του 1/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010,  σας καλεί σε συνεδρίαση την Τρίτη 21 Ιουνίου  2011 και ώρα  20.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα :
  1. Πλήρης ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία Τοπικού ΚΕΛ. Λήψη απόφασης για την εκπόνηση και κατάθεση της ανάλογης περιβαλλοντικής μελέτης και αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
  2. Ενημέρωση και συζήτηση επί των τεχνικών προδιαγραφών του Τοπικού ΚΕΛ Ραφήνας – Πικερμίου από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, την μηχανικό του τεχνικού τμήματος κα Σκαμάγκα και τον μελετητή της εταιρείας που πραγματοποίησε τη μελέτη. Λήψη απόφασης για οποιαδήποτε ενέργειά μας θεωρηθεί αναγκαία και απαιτητή σε σχέση με τις προηγηθείσες ενημερώσεις.
  3. Ενημέρωση, συζήτηση και απόφαση για τους τρόπους αντιμετώπισης του σχεδίου που προωθεί και υλοποιεί η ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων – Ραφήνας στη θέση Παλτύ Χωράφι.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΣΤΕΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου