Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Πραξικόπημα «βλέπει» στο δημοψήφισμα ο Παυλόπουλος!























Διευκρινίσεις ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος από τον πρωθυπουργό σχετικά με το δημοψήφισμα επί των αλλαγών στο Σύνταγμα.
Ο πρώην υπουργός σημείωσε πως αν ο κ. Παπανδρέου εννοούσε ότι θα παρακαμφθεί το άρθρο 110 του Συντάγματος- που αναφέρει πως γίνεται η αναθεώρηση και θα επιχειρήσουμε αναθεώρηση μέσω δημοψηφίσματος - αυτό δεν γίνεται.

«Αποτελεί ένα πραγματικό πραξικόπημα γιατί παραβιάζεται το άρθρο 110, το οποίο είναι μάλιστα διάταξη μη αναθεωρητέα», είπε ο κ. Παυλόπουλος. Εάν εννοεί ότι θα κάνει δημοψήφισμα για να ξεκινήσει μετά η διαδικασία αναθεώρησης, το 2013, πρέπει - όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος - να ξέρει ότι κανένα δημοψήφισμα αυτού του είδους (που δεν είναι καν νομοθετικό - και δεν μπορεί να είναι νομοθετικό) δεν είναι δεσμευτικό για τίποτα.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης ο πρώην υπουργός Εσωτερικών τους προέτρεψε να οδηγήσουν τον τόπο σε εκλογές προκειμένου να «αποφανθεί ο ελληνικός λαός για τη μοίρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου