Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Πάλι μας δουλεύει κατάμουτρα ο Jeffrey,"εν αγνοία του" λέει βρισκόταν το όνομά του στους συνεργάτες του ιδρύματος Καντάφι!

Απίστευτη πρόκληση από το Λίβυο ηγέτη Μοαμάρ Καντάφι; Χρησιμοποιούσε το όνομα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ως μέλος του ιδρύματός του χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει;

«Δεν συμμετείχα ποτέ στο ίδρυμα Καντάφι», τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Παπανδρέου είπε πως ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή του κι επιπλέον ανέφερε ότι είχαν βάλει το όνομά του στο site του Ιδρύματος δίχως ο ίδιος να συγκατανεύσει. Απευθυνόμενος δε προς την αντιπολίτευση είπε: «Θεωρείτε το site του Καντάφι περισσότερο αξιόπιστο από τα όσα εγώ διαβεβαιώνω;».

Η απάντηση είναι "Ναι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου