Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κινεζική αντίδραση στην επίθεση εναντίον της Λιβύης!

Η σφοδρή αντίδραση της Κίνας στην επέμβαση των δυτικών δυνάμεων στην Λιβύη εκφράστηκε σήμερα επίσημα, μέσω της επίσημης εφημερίδας του Κινεζικού Κομουνιστικού Κόμματος.

Η Κίνα συγκρίνει την επέμβαση στη Λιβύη με την εισβολή στο Ιράκ και κατηγορεί πρωτίστως τις ΗΠΑ για παραβίαση του διεθνούς δικαίου!

Η κινεζική αντίδραση δεν μπορεί παρά να προκαλεί προβληματισμό στις ΗΠΑ αφού μια περιφερειακή σύγκρουση όπως στην παρούσα φάση, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, ιδίως εάν διακυβεύονται συμφέροντα! Η κινεζική αντίδραση, όπως άλλωστε και η αντίστοιχη ρωσική, ίσως να αποτελεί και έναν από τους λόγους που επιβάλλουν την «υποτονική», μέχρι στιγμής τουλάχιστον, εμπλοκή των ΗΠΑ στη λιβυκή κρίση.
 
http://stratilatis.blogspot.com/2011/03/blog-post_6532.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου