Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη του Βασίλη Κολλάρου στο 3ο Νηπιαγωγείο Ραφήνας

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 ο προπονητής του Παλαιστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ραφήνας & Περιχώρων Κολλάρος Βασίλης, επισκέφτηκε τους μικρούς μαθητές του 3ου νηπιαγωγείου Ραφήνας με σκοπό να μιλήσει μαζί τους για την Πάλη αλλά και τη Ρυθμική, να παίξουν μαζί και να τους δει από κοντά στο σχολείο τους - καθώς κάποιοι από τους μαθητές είναι ήδη αθλητές του συλλόγου στο τμήμα Πάλης.

Μαζί λοιπόν φωτογραφήθηκαν και γλυκάθηκαν με τα γλειφιτζούρια που τους πρόσφερε ο  Βασίλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την διευθύντρια του νηπιαγωγείου για την υποδοχή και την φιλοξενία, δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στα παιδιά και τις δασκάλες για ότι τον χρειαστούν και τους καλεί όλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό που σημαίνει υγεία και ποιότητα ζωής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου