Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

To τραγικό τέλος του άσσου της moto gp Μάρκο Σιμοντσέλι!


Τραγική κατάληξη είχε το γκραν πρι της Μαλαισίας για τον 24χρονο Ιταλό αναβάτη, Μάρκο Σιμοντσέλι, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, παρασύρθηκε από τους Ρόσι και Έντουαρντς και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.
Ο αναβάτης της Gresini Honda έχασε τον μπροστινό στη στροφή 11 στον δεύτερο γύρο του προτελευταίου αγώνα της χρονιάς και παρασύρθηκε από τους διερχόμενους Κόλιν Έντουαρντς και Βαλεντίνο Ρόσι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και έπεσαν με τις μοτοσικλέτες τους και με ταχύτητα πάνω στο σώμα και το κεφάλι του.
Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το κράνος του νεαρού αθλητή εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά. Ο 24χρονος Μάρκο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου λίγα λεπτά μετά υπέκυψε από τα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί, ειδικά στο κεφάλι. Τραγική σύμπτωση είναι ότι ο Ρόσι, ένας εκ των αναβατών, που άθελά τους βέβαια έπεσαν πάνω στον Σιμοντσέλι, ήταν στενός φίλος του αδικοχαμένου άσσου!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου