Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Απόφαση σκάνδαλο για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας,με λύσσα τις χτυπά το ΠΑΣΟΚ για να ολοκληρώσει το σχέδιο υποδούλωσής της χώρας!




Το σχέδιο φαινόταν εξαρχής...

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και εθνοπροδότης πολλάκις (όπως τότε στα Ίμια που σύμφωνα με τα λεγόμενά του την ελληνική σημαία την...είχε πάρει ο αέρας και όχι οι τούρκοι κομάντος!) Πάγκαλος με δηλώσεις του ανοίγει πυρ κατά των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται ηρωικά σαν τελευταία πλέον γραμμή άμυνας αυτή τη χώρα. Σκοπός του να "διαμορφώσει" την κοινή γνώμη εναντίον τους χαρακτηρίζοντάς τους σαν "αντιπαραγωγικούς","κοπρίτες" και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα σε συνεργασία με άλλα κυβερνητικά στελέχη!

Στη συνέχεια έρχεται ένα μεγάλο πλήθος από βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εναντίον Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που φέρνουν πλέον μια συνολική μείωση στο εισόδημά τους από 2500 εώς και 6000 ευρώ ανάλογα με το βαθμό του καθενός και το αν καταλαμβάνει θέση ευθύνης. Όσο πιο υπεύθυνη θέση καταλαμβάνεις δηλαδή στο μηχανισμό άμυνας της πατρίδας σου τόσο πιο πολύ πρέπει να τιμωρηθείς και να υποστείς την αφαίμαξη!

Το ένστολο προσωπικό μειώνεται ραγδαία ύστερα από κυβερνητικές απειλές για κατάργηση του εφάπαξ και συρρίκνωση της σύνταξης, που οδήγησαν σε κύμα εθελούσιας εξόδου μέσω παραιτήσεων χιλιάδες εργαζόμενους στα Σώματα αυτά. Οι εναπομείναντες χρειάζεται πλέον να δουλεύουν διπλά και τριπλά από όσο τους αντιστοιχεί για να καλύψουν τις υπηρεσιακές ανάγκες και τις ανάγκες προστασίας της πατρίδας μας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις χάνουν μέχρι και τις κανονικές τους άδειες αφού το προσωπικό της Μονάδας τους δεν επαρκεί για να τις πάρουν!

Οι απόστρατοι αξιωματικοί, που μέχρι το τέλος της ζωής τους καταλαμβάνουν θέση έφεδρου αξιωματικού στο στράτευμα και είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να πολεμήσουν σε περίπτωση ανάγκης, όπως και να σηκώσουν το βάρος της χάραξης στρατηγικής και της λήψης αποφάσεων για την πατρίδα μας, αντιμετωπίζονται από τον...ίδιο τον Υπουργό Άμυνας (μην μπερδεύεστε, τον κάποτε "Έθνικής Άμυνας" εννοούμε αλλά το ΠΑΣΟΚ φρόντισε να "κόψει" το "εθνικής" για ευνόητους λόγους αποδόμησης της έννοιας του έθνους!) Μπεγλίτη σαν αποβράσματα της κοινωνίας και απειλεί να διατάξει σύλληψή τους κιόλας (!) επειδή έχουν...απορίες για τους λόγους που η κυβέρνηση ρημάζει το στράτευμα!

Το ίδιο του Υπουργείο Άμυνας θεσπίζει αριθμό κινητού τηλεφώνου και e-mail στα οποία κάθε εργαζόμενος του Υπουργείου θα μπορεί να κάνει καταγγελίες για ανωτέρους του, να ρουφιανεύει δηλαδή καταστρατηγώντας κάθε έννοια ιεραρχίας στο στράτευμα, απευθείας στην πολιτική ηγεσία η οποία φυσικά και θα τιμωρεί κιόλας όλους τους άλλους πλην των εκλεκτών της! Ιεραρχία και πειθαρχία τέλος δηλαδή, κάθε "βύσμα" και τσιράκι του οποιουδήποτε πολιτικού θα μπορεί να βγάζει στη "σέντρα" τους ανωτέρους του!

Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά που έχουν φτάσει την ψυχολογία και το ηθικό των ένστολων αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων μας Δυνάμεων στο ναδίρ, έρχεται και η απόφαση-σκάνδαλο της κυβέρνησης των δοσίλογων και εντολοδόχων των ξένων συμφερόντων της προηγούμενης Παρασκευής για να τους αποτελειώσει...

Ε ναι λοιπόν...σαν "κοπρίτες" που τους χαρακτηρίζει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σαν οι πλέον "ελαφρά" εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα που πολλοί από αυτούς φτάνουν μέχρι και τις 260 ώρες εργασίας το μήνα (100 παραπάνω από κάθε δημόσιο υπάλληλο!), σαν πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι που πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν πλέον το σκληρό ενδεχόμενο να χάσουν τα σπίτια τους επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση για το δάνειο, πρέπει κατά την κυβέρνηση να δουλέψουν...λίγο παραπάνω. Απόφαση που σοκάρει τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο και σκανδαλίζει όποιον έχει ακριβή εικόνα για όλα τα παραπάνω...Αύξηση του ωραρίου των Ενόπλων Δυνάμεων κατά μισή ώρα κάθε ημέρα αποφάσισε η γενναία πολιτική ηγεσία του τόπου μας! 

Συγχαρητήρια εθνοπροδότες, προσωρινά γιατί στο τέλος έρχεται κρεμάλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου