Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Βλέπει Πρόεδρο,καλεί το Υπουργικό...μήπως μυρίζει εκλογές;Θα τη βγάλει τη βδομάδα ο Γιώργος;


Στο εξαιρετικά ζοφερό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την κυβέρνηση και την κοινωνία και υπό το βάρος των δραματικών πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών, ο πρωθυπουργός ενημερώνει σήμερα, Δευτέρα, στις 12:30 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατόπιν (16:30) συγκαλεί άτυπο Υπουργικό.

Πρόκειται για μια από τις κρισιμότερες, ίσως την πιο κρίσιμη εβδομάδα της κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία είναι πλέον έρμαιο των καταστάσεων.
Η κατάσταση στην Κ.Ο. του κόμματος είναι εκτός ελέγχου, με βουλευτές να κάνουν δηλώσεις υπέρ της συγκυβέρνησης, την κυρία Λούκα Κατσέλη να δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο 37 και άλλους να είναι επίσης υπό σκέψη για το υι πρέπει να πράξουν και τον Θωμά Ρομπόπουλο τη μία μέρα να δηλώνει ότι θα παραιτηθεί και την επομένη ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί.
Η χθεσινή παρέμβαση των τριών δελφίνων, ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως και πάντως σίγουρα δεν προσφέρει καλή υπηρεσία στην κυβέρνηση, στην παρούσα φάση, αντιθέτως προκάλεσε νέα αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό, αφού το μόνο βέβαιο είναι ότι ανοίγει τον δρόμο για την νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ.
Κερασάκι στην τούρτα είναι το απεργιακό μπαράζ που ξεκινά σήμερα και θα παραλύσει κυριολεκτικά τη χώρα όλη την εβδομάδα. 
Τα δεδομένα συζήτησαν το απόγευμα της Κυριακής οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, καταλήγοντας στις τρεις επιλογές που έχουν: εκλογές, κυβέρνηση ευρείας αποδοχής ή συνέχιση της πορείας εφόσον καταφέρουν να πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης με τη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012 στο τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου