Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι μακεδονομάχοι δε λυγούν, αναβλήθηκε η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης και αποκάλεσαν προδότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!


Στον δρόμο κατέβηκαν χιλιάδες διαδηλωτές και φώναζαν να φύγουν οι επίσημοι από την παρέλαση, καθώς και τα γνωστά συνθήματα "Κλέφτες - Προδότες" .

Αποχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λέγοντας ότι "Δεν γίνεται να με αποκαλούν προδότη, πολέμησα για την Ελλάδα. Εγώ ήρθα να τιμήσω την πόλη και την ημέρα και λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι ορισμένοι που θέλουν αυτή την εικόνα. Ο λαός δίνει μια μεγάλη μάχη. Την έδωσε σαν σήμερα πριν από χρόνια. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τις δυνάμεις μας, εμείς πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας" είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου