Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Προβάδισμα 9% για τη Ν.Δ στο πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue!


Mεγαλώνει ακόμα περισσότερο η διαφορά της Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ. Στο τελευταίο γκάλοπ της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή η διαφορά στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ανεβαίνει στις 9 μονάδες! Εντυπωσιακή και η αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει στο 9,5%. Ανεβασμένα και τα υπόλοιπα κόμματα που ασκούν σκληρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ...

Άλλο ένα πατατράκ έπαθαν στη ΔΗΣΥ βλέποντας το βαρόμετρο της Public Issue. Το κόμμα της Ντόρας καταρρέει, αφού έφθασε να βρίσκεται 3 μονάδες πίσω από τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη! 

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής: η ΝΔ 31,5%, το ΠΑΣΟΚ 22,5%, το ΚΚΕ 10,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 9,5%, το ΛΑΟΣ 9%  η Δημοκρατική Αριστερά 5% και η ΔΗΣΥ 2%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου