Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Tagesspiegel: «Ο Παπανδρέου ελπίζει να επιστρέψει!»


"Ο Παπανδρέου ελπίζει να επιστρέψει" γράφει στο σχόλιό της η Tagesspiegel και σημειώνει στον υπότιτλο ότι ο πρώην πρωθυπουργός γαντζώνεται στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αλλά η πολιτική δυναστεία της οικογένειάς του φτάνει στο τέλος της».
«Οι Παπανδρέου είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πατέρας του σημερινού προέδρου, ενεπλάκη το 1989 σε ένα πολιτικό και προσωπικό σκάνδαλο. Οι Έλληνες τον καταψήφισαν, αλλά τέσσερα χρόνια μετά ήταν και πάλι εκεί! Όντας πολύ άρρωστος, ο 74χρονος πολιτικός κέρδισε τις εκλογές του Οκτωβρίου το 1993! Ο Ανδρέας Παπανδρέου, κι ο ίδιος γιος πρωθυπουργού, κυβερνούσε μέχρι το θάνατό του το 1996 με το στιλ ενός αλάνθαστου πατριάρχη. Η για καιρό παρεμποδισμένη ενδοκομματική δημοκρατία είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία!» σχολιάζει η εφημερίδα.

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου