Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Υποψήφιος "εθνοσωτήρας" made in USΑ και ο Χρυσοχοϊδης!


"Γι’ αυτό το κράτος που γενά τα ξέστρωτα γαϊδούρια,
σικτίρ στα χρόνια τα παλιά, σικτίρ και στα καινούργια!
Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τα τέκνα που γεννάς,
Ω Ελλάς σπουδαία χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα!
"
 (Γ. Σουρής)

O κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μόλις αφίχθηκε στην Ελλάδα και θέτει έμμεσα υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Λείποντας τόσα χρόνια εκτός Ελλάδας, δεν γνώριζε τίποτα για διαφθορά, κομματικά θαλασσοδάνεια, μνημόνιο κλπ. Εκτιμούμε ότι θα έχει συνωνυμία με τον γνωστό υπουργό...Χρυσοχοΐδη, γεγονός που προβληματίζει και τον Αλέξη, που μπέρδεψε την "γραμμή" της πρεσβείας στην Αθήνα και δεν ξέρει αν πρέπει να γράψει ή όχι για να τον προωθήσει!

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Δεν με ενδιαφέρει πως θα ονομάζεται το κράτος των Σκοπίων» (Εφημερίδα "Το Βήμα" 28/11/2004)
Ο τότε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το ζήτημα της πΓΔΜ, με αφορμή την αναγνώρισή της από τις ΗΠΑ ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", απαντώντας σε ερώτηση του κ. Αλέξη Παπαχελά, δηλώνει απερίφραστα ότι «δεν τον ενδιαφέρει πως ακριβώς θα ονομάζονται τα Σκόπια» και ότι «η Ελλάδα δεν απειλείται από όποια ονομασία και αν πάρει η γειτονική χώρα» (!!!).

Χαρακτηρίζει επίσης τον αντιαμερικανισμό "εθνικό σπορ" που εκτρέφεται στους κόλπους της λαϊκής Δεξιάς, του πλέον συντηρητικού και αντιδραστικού κομματιού της ΝΔ! «Ο αντιαμερικανισμός έχει γίνει το εθνικό μας σπορ μετά το ποδόσφαιρο. Από τη μια ζούμε αμερικανικά, χωρίς όμως να έχουμε υιοθετήσει τα θετικά στοιχεία και πρότυπα του αμερικανικού τρόπου ζωής, και από την άλλη αποδίδουμε στην Αμερική όλα τα κακά της μοίρας μας», δηλώνει στον Αλέξη Παπαχελά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!
Πηγή: Ομογενειακή εφημερίδα των ΗΠΑ ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου