Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Για νέο...Καντάφι προορίζουν τον Αλ Άσαντ οι ΗΠΑ! Ετοιμάζουν νέο επεκτατικό πόλεμο για να "ενθρονίσουν" και στη Συρία τα "δικά τους παιδιά";

Συνάντηση Κλίντον με συριακή αντιπολίτευση

Η μετάβαση της Συρίας προς ένα σύγχρονο δημοκρατικό κράτος δεν προϋποθέτει μόνο την εκθρόνιση του Άσσαντ, αλλά και την δέσμευση απέναντι σε δημοκρατικές αρχές και αξίες, δήλωσε την Τρίτη η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, μετά από συνάντηση με το Εθνικό Συμβούλιο της Συρίας στη Γενεύη. 

"Μια δημοκρατική μετάβαση περιλαμβάνει προϋποθέτει πολύ περισσότερα από την απομάκρυνση του Άσσαντ" σημείωσε η κα Κλίντον. 

"Σημαίνει ότι η Συρία πρέπει να μπει στο δρόμο του κράτους δικαίου και της προστασίας των οικουμενικών δικαιωμάτων για όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα ή το φύλο" ανέφερε στους δημοσιογράφους η κα Κλίντον. 

Η κα Κλίντον πρόσθεσε ότι η αντιπολίτευση της Συρίας κατανοεί ότι οι μειονότητες πρέπει να πειστούν ότι θα είναι καλύτερα "σε ένα καθεστώς ανεκτικότητας και ελευθερίας".


news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου