Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Βόμβα Καμμένου! "Δε μπορώ να είμαι υποψήφιος με κόμμα που θα υπογράψει τη δανειακή σύμβαση!"




O Πάνος Καμμένος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Πρωϊνό ΑΝΤ1" (δείτε αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στο βίντεο στο τέλος του άρθρου). Μίλησε άλλη μια φορά όπως αυτός ξέρει, χωρίς περιστροφές και χωρίς να μασάει τα λόγια του. Ξεκαθάρισε την θέση σχετικά με τον προς ψήφιση προϋπολογισμό, τις πιθανότητες διαγραφής του και για το τι σκέφτεται να κάνει.


Κατέστησε σαφές ότι δεν έχει μετακινηθεί από τις θέσεις του, διερωτώμενος αν ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει το Ζάππειο Ι και ΙΙ και τις θέσεις της Ν.Δ… Αίσθηση έκανε όμως, η δήλωσή του ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος με ένα κόμμα που θα υπογράψει τη δανειακή σύμβαση!

Γιατί όμως αυτή η δήλωση του Πάνου Καμμένου είναι βόμβα; Κατ’ αρχήν όπως έχουμε αντιληφθεί όλοι, ό, τι λέει ο κ. Καμμένος το εννοεί. Επομένως, η δήλωση αυτή σημαίνει τρία πράγματα:
1) Ότι ο κ. Καμμένος αποφάσισε να ιδιωτεύσει, πράγμα που το βλέπουμε δύσκολο, αν κρίνουμε από τη μαχητικότητά του.
2) Ότι ήδη στο παρασκήνιο ετοιμάζεται αντιμνημονιακό κόμμα, οπότε η δήλωση ότι δεν θα είναι υποψήφιος με κόμμα που θα υπογράψει τη νέα δανειακή έχει νόημα και
3) Ότι έχει διαβεβαιώσεις ίσως από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να… υπογράψει! Αυτό το τελευταίο μπορεί να είναι και το πιθανότερο (και επιθυμητό όπως φαίνεται από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού!), δεδομένου ότι όλες οι πολιτικές αναλύσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι προκειμένου να επανακάμψει στη λαϊκή συνείδηση η ΝΔ, θα πρέπει να κάνει μια εντυπωσιακή πολιτική κίνηση απεγκλωβισμού της από την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Πάντως, πίσω από αυτή τη δήλωση κάτι παίζεται και πολύ σύντομα θα το δούμε...



olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου