Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ιδού το “τέρας” της πολιτικής συνέπειας: Ο εθνικός μας κωλοτούμπας τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης!


Όπως έγινε γνωστό, προ ημερών ο νέος υπουργός Μεταφορών κ.τ.λ., Μάκης Βορίδης, «ξεμπλόκαρε» τα χρήματα για τα λεγόμενα «μεγάλα έργα» (τα οποία είναι σαν το… γιοφύρι της Άρτας, δεν τελειώνουν ποτέ, όταν όμως –μετά χιλίων βασάνων- τελειώνουν είναι πανάκριβα, άρα απρόσιτα από το λαό), και τα οποία είναι κυρίως συμφερόντων Μπόμπολα. Πολλοί μάλιστα λένε, ότι εδώ τελείωσε η αποστολή του ΛάΟΣ στην τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση, την έκανε τη μεγάλη δουλειά και δε χρειάζεται πλέον σε τίποτα άλλο.
Εμείς σήμερα θα γυρίσουμε… πίσω. 12 χρόνια. Στον Νοέμβριο του 1999, όταν ο τότε… ταπεινός βο(υ)λευτής της ΝΔ Καρατζαφέρης κατάγγελνε τον… διαπλεκόμενο» Μπόμπολα και τις απευθείας αναθέσεις έργων προς τις εταιρείες του. Ιδού το… τέρας της πολιτικής συνέπειας:
(Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»)
“Στη Βουλή οι απευθείας αναθέσεις στον Μπόμπολα
Στη Βουλή η αποκάλυψη του «Ε.Τ.» για την χαριστική απευθείας ανάθεση διαμόρφωσης και κατασκευής των οικισμών προσωρινής στέγασης των σεισμοπλήκτων, ύψους άνω των 10 δισ. Δρχ., που έκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ στην κοινοπραξία «Αττική Οδός», όπου κυριαρχούν τα συμφέροντα της εταιρίας «Ακτωρ ΑΤΕ» του κ. Μπόμπολα.
Ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Καρατζαφέρης , με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή θέτει τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Κώστα Λαλιώτη, προ των ευθυνών του.
Με αφορμή το μπαράζ των απευθείας αναθέσεων των τελευταίων ημερών (προαστιακός, αντιπλημμυρικά έργα, οικισμοί σεισμοπλήκτων) προς την κοινοπραξία του κ. Μπόμπολα, ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζει ότι «Λερναία Ύδρα, ένα κακό χωρίς τελειωμό για την ελληνική πραγματικότητα», έχουν καταντήσει τα διαπλεκόμενα και συνεχίζει:
«Το θέμα της διαπλοκής και της «υποτέλειας» της κυβέρνησης απέναντι σε συγκεκριμένα και γνωστά πλέον σε όλο τον ελληνικό λαό επιχειρηματικά συμφέροντα, το έχουμε φέρει επανειλημμένως στο Σώμα με σχετικές ερωτήσεις μας. Και επειδή η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει πλέον κανένα ηθικό φραγμό και εξακολουθεί να κωφεύει και να προκαλεί, οφείλουμε να αναφερθούμε και στο τελευταίο κατόρθωμα της.”
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου