Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τετ α τετ Καραμανλή-Παπαχελά στην Μαβίλη!





Συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου ο Κώστας Καραμανλής, γεγονός που αν μη τι άλλο φουντώνει τα σενάρια σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, το κατώφλι του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη πέρασε ο Αλέξης Παπαχελάς. Οι δύο άνδρες τα έλεγαν για αρκετή ώρα, σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάντως, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο βασικός λόγος της συνάντησης ήταν άλλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, εδώ και αρκετό καιρό ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στον Καραμανλή προκειμένου ο τελευταίος να σπάσει την σιωπή του και να μιλήσει στους «Φακέλους» για τα γεγονότα που σημάδεψαν την περίοδο της πρωθυπουργίας του.

Λέγεται μάλιστα, πως το... αθωωτικό για την γαλάζια διακυβέρνηση αφιέρωμα της εκπομπής του Α. Παπαχελά στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, αποτελεί -εκτός των άλλων- το δόλωμα που ρίχνει ο δημοσιογράφος στον Καραμανλή για να αποσπάσει την θετική του απάντηση. Πάντως, όσοι ξέρουν τον τρόπο που σκέφτεται και δρα ο πρώην πρωθυπουργός, θεωρούν ότι είναι μάλλον... χλωμό να κάνει εκ βαθέων εξομολογήσεις στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου