Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μπαρουτοκαπνισμένη Ρωσική φρεγάτα μπήκε στο Αιγαίο


 Μπαρουτοκαπνισμένη Ρωσική φρεγάτα μπήκε στο Αιγαίο  έρχεται και το αερ
Συγκροτείται η ρωσική αρμάδα της Ανατολικής Μεσογείου, επικεφαλής της οποίας θα είναι  το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Koyznetsov».Ηδη ρωσικό πολεμικό πλοίο μπήκε   στο Αιγαίο από τα στενά των Δαρδανελίων!
Πρόκεται για την ανθυποβρυχιακή φρεγάτα  Ladni η οποία το 2007 ειχε πάρει μέρος στην  απελευθέρωση του πληρώματος του φορτηγού  πλοίου «Arctic Sea»,το οποίο  είχαν καταλάβει ένοπλοι στον Ατλαντικό Ωκεανό, ενώ ήταν καθ ‘οδόν προς το λιμάνι της Bejaia, ανατολικά της Αλγερίας. Την διέλευση από τα Δαρδανέλια αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα  Hurriyet που γράφει οτι  το ρωσικό πολεμικό πλοίο ανοίχτηκε στο Αιγαίο.
Αρμόδιοι της Διευθυνσης Ναυσιπλοϊας των Στενών των Δαρδανελίων δεν έδωσαν πληροφορίες σχετικά με το λιμένα που κατευθύνεται το ρωσικό πολεμικό πλοίο. Από την εφημερίδα εικάζεται ότι το πλοίο αυτό θα συνοδεύσει το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Koyznetsov» που θα μεταβεί στην Συρία το επόμενο διάστημα.

troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου