Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, δημιουργούμε σελίδες ελπίδας και προοπτικής για το αύριο... το αύριο που ανατέλλει και φτιάχνουν οι νέοι για τους νέους!Στους δρόμους της Ραφήνας και του Πικερμίου,στις τοπικές κοινωνίες της Ανατολικής Αττικής,σε κάθε θέμα που άπτεται της καθημερινότητάς μας και χρειάζεται παρέμβαση θα είμαστε εκεί...να σχολιάζουμε και να διεκδικούμε!

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Δε δίνουν λεφτά για σχολικά βιβλία, δίνουν όμως για κάθε άλλη ηλίθια σπατάλη!




ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΡΕΠΠΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ..."ΚΑΛΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ"!!!

Όπως καταλαβαίνεται δουλειά δεν έχουν να κάνουν και ασχολούνται με ΤΡΙΧΕΣ !!
Μόνο που οι τρίχες είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και τις πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ, ο Λαός!

ΤΙ σκέφτηκαν λοιπόν οι ΠΑΝάξιοι; Να κάνουν νόμο που ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ στους ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ πώς να νομοθετούν ΣΩΣΤΑ. Επιγράφετε λοιπόν ο νόμος:".....Μέσα Καλής Νομοθέτησης" και όπως θα δείτε στα έγγραφα ο καθ ύλην Υπουργός κ. Ρέππας συμβουλεύει ΠΩΣ θα νομοθετούν οι Υπουργοί, Βουλευτές κ.λ.π..

Ολη αυτή η διαδικασία αναλύεται μέσα απο 124 σελίδες που μοιράζεται στους 300 της Βουλής. στα μέλη των ΔΕΚΑΔΩΝ επιτροπών και ΔΕΝ συμμαζεύεται. Για να μάθει λοιπόν να νομοθετεί ΚΑΛΑ η Βουλή έχουμε 124 σελ., τουλάχιστον, επι 1000 έχουμε 124.000 σελίδες χαρτιού Α4,
ΜΟΝΟ για την αιτιολογική έκθεση και το σχέδιο νόμου. 

Τώρα ΑΝ φτάσει στην Βουλή, συζητήσεις, πρακτικά, αντίγραφα κ.λ.π. ξεπερνάμε  την αξία των διδακτικών βιβλίων για πολλά χρόνια!

Σπατάλη;
Γιατί η μόνη είναι;;;















http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου